DİYARBAKIR / HANİ - Hani Halk Eğitimi Merkezi

Haz

Kaymakamımız Abdullah YÜKSEL beraberinde Belediye Başkan V. Hüseyin ÇELİK, İlçe Emniyet Amir V. Yunus KABATAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki KAYA, Hani Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet ZEREN, Ziraat Odası Başkanı Mirza KAYHAN, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Şefik ÇEVİK ile birlikte Hani Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün Aile Destek Merkezi Bahçesinde düzenlenen yılsonu sergisine halkımızında katılımıyla sergimizin açılışı yapıldı.Sergimizde örgüler, el işleri, dikiş nakış, seramik çalışmaları, el dokuması halılar, resim sergileri ve birçok çeşitte el emeği bulunan ürünlerimiz yıl sonu sergimizde sunulmuştur.

Haz

HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA SPOR, SATRANÇ, AKIL VE ZEKA OYUNLARI, TEL DÜVAK VE DİKİŞ ÖĞRENME  ETKİNLİKLERİ  GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Haz

Milli Mücadelemizin başlangıcının sembolü olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. yıl dönümü kapsamında saat 09:30’da İlçemiz Hükümet Konağı Tören Alanında Çelenk Sunma töreni gerçekleştirildi. Tören Hani Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün çelenginin Atatürk anıtına sunumuyla başladı akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.
     19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının 104. Yıl dönümü kapsamında saat 10:30’da Hani Çok Programlı Anadolu Lisesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı Kutlama Programı düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrenciler tarafından şiirler okunması, öğrencilerin Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Gençliğin Ata’ya cevabı adlı metni okuması, beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin hazırladığı sportif çalışmaların sergilenmesi, Türk Dili ve Edebiyat öğretmelerinin hazırladığı oratoryo çalışması, öğrencilerin tiyatro gösterisi, öğrencilerden oluşan folklar ekibinin gösterisi, öğrencilerin koro gösterisi ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası münasebetiyle yapılan sportif ve kültürel faaliyetlerde dereye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.
    Kutlama Programına Kaymakamımız Abdullah YÜKSEL, Hani Belediye Başkanı İbrahim LALE, Hani Cumhuriyet Savcısı Sema TELLİOĞLU GÜNDOĞAN, İlçe protokolü, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.